Bursa’da üzerine kaynar su dökülen bebek yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde evde su ısıtıcısının kablosunu çekmesi sonucu üzerine kaynar su dökülen Yunus Emre A. (1,5) yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan bebek, hastanede tedaviye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2026 12:59 GÜNCELLEME 08.02.2026 13:06 3.SAYFA
Bursa’da üzerine kaynar su dökülen bebek yaralandı
Bursa’da üzerine kaynar su dökülen bebek yaralandı

Olay, saat 01.30 sıralarında İnegöl ilçesinin kırsal Sulhiye Mahallesi’nde meydana geldi. Yunus Emre A.’ya mama hazırlamak isteyen annesi, elektrikli su ısıtıcısında su ısıtmaya başladı.

Bu sırada minik Yunus Emre, ısıtıcının kablosunu çekerek devirdi ve üstüne dökülen kaynar su nedeniyle yaralandı.

Durumu fark eden annesi, bebeği özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yanık ünitesinde tedaviye alınan Yunus Emre’nin vücudunun çeşitli yerlerinde 1 ve 2’nci derece yanıklar oluştuğu öğrenildi.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR