Ormanlık alanda dehşet: Yürüyüş yaparken cesetle karşılaştılar

Burdur’da ormanlık alanda yürüyüş yapan gençler bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin kimliği belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ekiplerin intihar ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2026 18:35 GÜNCELLEME 29.03.2026 18:39 3.SAYFA
Ormanlık alanda dehşet: Yürüyüş yaparken cesetle karşılaştılar
Ormanlık alanda dehşet: Yürüyüş yaparken cesetle karşılaştılar

Burdur'da saat 16.00 sıralarında Dere Mahallesi Eski Antalya Caddesi üzerine bulunan ormanlık alanda korkunç bir olay meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, ormanlık alana yürüyüş yapmaya gelen gençler bir erkek cesedi ile karşılaştı. Gençlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinden görüntüler

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemede isminin U.T. (26) olduğu öğrenilen gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Burdur Devlet Hastanesine götürüldü.

26 yaşındaki U.T.

Ekipler gencin intihar ettiği ihtimali üzerinde dururken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Muğla'da cinayet: Evde 2 ceset bulunduMuğla'da cinayet: Evde 2 ceset bulundu

KAYNAK : İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR