'Sevgili' kavgasında birbirini bıçaklayan kızlardan biri tutuklandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde aynı erkekle arkadaşlık yaptığı öne sürülen ve bu nedenle kavga edip, birbirini bıçakla yaralayan kızlardan Cankız E. (19), tutuklandı.
ABONE OL
Olay, 6 Nisan’da saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Aynı erkekle arkadaşlık yaptıkları öne sürülen Cankız E. ile Sinem Y. (17), konuşmak üzere buluştu.
Burada çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada kızlar birbirini yaraladı. Bacağından yaralanan Sinem Y. yakındaki bir iş yerine sığınırken, Cankız E. kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem Y. ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BAĞIRAN ANNESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
Olayı haber alıp hastaneye giden Birgül B., ambulansla getirilen kızı Sinem Y.’ye, "Kızım gitme dedim sana" diye bağırdı. Sinem Y. ise annesine, "Bağırma bana" diyerek tepki gösterdi. Hastanede tedavisi süren Sinem Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS TARAFINDAN BULUNUP, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Kaçan Cankız E. de yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta polis tarafından bulunarak, hastaneye götürüldü. Hafif yaralı olan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan Cankız E.'nin ifadesinde, "Cadde üzerinde buluştuk. Önce o beni bıçakladı. Ben de o sırada elindeki bıçağı alıp, kendimi korumak için bıçakladım" dediği belirtildi. Cankız E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
-
bir garip 42 dakika önce Şikayet Etacaba nasıl bir erkekmis doğrusu merak ettim firlamanin biridir ikisini aynı anda idare ettiğine göreBeğen
-
Abbas 1 saat önce Şikayet EtSaçmalık.Beğen Toplam 1 beğeni
-
falco 1 saat önce Şikayet EtBunlardan Yetişip ne Anne olur,Ne de Devlete faydaları.Beğen Toplam 5 beğeni
-
HALKIN SESİ 1 saat önce Şikayet EtAman yarabbimBeğen Toplam 5 beğeni
-
emrah 1 saat önce Şikayet Etİşte bizim asıl savaşımız bu gibi genclerle şavaşmak onları doğru yola getirmek olması gerek.Beğen Toplam 8 beğeni