Beylikdüzü'de metrobüste 'yan bakma' kavgası: 1 ölü
Beylikdüzü metrobüste B.B., ve babası M.B. ile Ferdi A.(22) arasında 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmada baba ve oğlunun bıçaklı saldırısına uğrayan Ferdi. A (22) hayatını kaybetti.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Metrobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre B.B. ve Berabre yolculuk yaptığı babası M.B. ile Ferdi A. arasında 'yan bakma' nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışma başka yolcuların araya girmesiyle son bulurken Ferdi A. metrobüsten indi. Aynı durakta metrobüsten inen şüpheli baba ve oğlu ile Ferdi A. arasında çıkan tartışma dışarıda tekrar başladı.
Büyüyen tartışma bıçaklı kav'ga'ya dönüştü. Kavgada, Ferdi A. bıçaklanarak yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

BABA VE OĞLU GÖZALTINDA
Ağır yaralandığı belirlenen Ferdi A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ferdi A. hayatını kaybetti.
Polis ekiplerinin başlatmış olduğu soruşturmanın ardından şüpheli B.B. ve babası M.G gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
-
EMREMİX 19 dakika önce Şikayet Ethapishanede nasolsa besliyorlar ekmek elden su gölden.Beğen
-
isim 47 dakika önce Şikayet EtIdam yokBeğen
-
ziyag 1 saat önce Şikayet Etruh hastası bunlar, dışarda olması çok tehlikeli,Beğen Toplam 5 beğeni
-
halime 1 saat önce Şikayet Etinsan canı almak ne kadar kolay dimi kısasa kısas neden uygulanmıyor neden insan canı alanın canı alınmıyor neden neden neden ?neden baktın vur öldür bumu kanun bumu adaletBeğen Toplam 11 beğeni