Liseli Kayra'yı öldüren 17 yaşındaki şüpheli ve babası tutuklandı

Ankara'da parkta tartıştığı lise öğrencisi Kayra Ataman'ı (16) bıçaklayarak öldüren T.E.E. (17) ve babası Burak Ehlil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 11.06.2026 12:39 GÜNCELLEME 11.06.2026 12:39 3.SAYFA
Liseli Kayra'yı öldüren 17 yaşındaki şüpheli ve babası tutuklandı
Liseli Kayra'yı öldüren 17 yaşındaki şüpheli ve babası tutuklandı

Özel sağlık meslek lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Kayra Ataman, önceki gün akşam saatlerinde Etimesgut ilçesinde kız arkadaşı ile parkta yürürken, Burak Ehlil ile tartışma yaşadı.

Burak Ehlil'in oğlu T.E.E.'nin de dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Kayra Ataman, çıkan kavgada T.E.E. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ataman'ın cenazesi, dün Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilirken, olay sonrası gözaltına alınan T.E.E. ve babası Burak Ehlil ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Baba ve oğul, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.E.E.'nin 9'uncu sınıftan sonra okulu bıraktığı ve sanayide çalıştığı öğrenildi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR