Hatay'da 371 kök kenevir ele geçirildi

Hatay'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yasa dışı ekildiği belirlenen 371 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 10.09.2026 01:05 GÜNCELLEME 10.09.2026 01:05 3.SAYFA
Hatay'da 371 kök kenevir ele geçirildi
Hatay'da 371 kök kenevir ele geçirildi

​Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Yeniköy ve Yaylıca mahallelerinde M.A., R.A. ve N.B. isimli şüphelilere ait arsalara operasyon düzenledi.

Operasyonda, arsalara ekili vaziyette toplam 371 kök skunk türü kenevir bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan M.A., R.A. ve N.B. hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL