Gökçe Alkan cinayetinde flaş gelişme! Katil tutuklandı
Bursa Karacabey'de Gökçe Alkan'ın (18) boğazını keserek öldüren katil zanlısı Mustafa B. (24), "kasten planlayarak adam öldürme" suçundan çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 5 Ekim tarihinde Gökçe Alkan (18), tartıştığı erkek arkadaşı Mustafa B. (24) tarafından otomobilde boğazı kesilerek öldürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Gökçe Alkan'ın cinayete kurban gitmesinin ardından gözaltına alınan Mustafa B.'nin akşam saatlerinde adliyeye getirileceği yönündeki bilgi kısa sürede ilçede yayıldı.
Bunun üzerine çok sayıda vatandaş adliye çevresinde toplandı. Ancak zanlı, adliyeye fiziken getirilmedi.
Bursa'da boğazı kesilerek öldürülen Gökçe'nin ailesi konuştu
Adana'da meyve vermeyen ağaçları aşıladı! 20 yıllık sabrın ekmeğini yiyor... Kilosu 900 TL
Aksaray'da 180 hanelik köyde 11 yıldır tek başına yaşıyor

İFADESİ SEGBİS SİSTEMİ ÜZERİNDEN ALINDI
Mustafa B.'nin ifadesi, adli işlemler kapsamında SEGBİS sistemi üzerinden görüntülü olarak alındı.
Zanlının adliyeye getirilmediğine inanmayan kalabalığın sakinleştirilmesi amacıyla Gökçe Alkan'ın eniştesi Gökhan Akbay da duruşma salonuna alındı ve süreci SEGBİS üzerinden takip etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Savcılık işlemlerinin ardından Mustafa B., "kasten planlayarak adam öldürme" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
Duruşma salonunda süreci takip eden Gökhan Akbay, dava işlemlerinin ardından yaptığı açıklamada zanlının hiçbir şekilde adliye binasına getirilmediğini, işlemlerin SEGBİS üzerinden gerçekleştirildiğini ve verilen tutuklama kararının ardından Mustafa B.'nin cezaevine gönderildiğini ifade etti.
Bağ, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.
-
Mehmet Emin 5 dakika önce Şikayet Etsokak köpeklerini topladık besliyoruz tamam da , katilleri neden besliyoruz? Idam edemez miyiz! Bu insanların günahından Yasama organına da pay var.Beğen
-
Diyarbakırlı 40 dakika önce Şikayet Etidam getirene oyum onadir.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Mert Eren 46 dakika önce Şikayet Et18 yaşındaki çocuğa evlen desen ben küçüğüm der sana dünya kadar laf uapar ama sevgili ayağına daha 15 yaşındayken sevgili tutarlar ve bu çarpık hayat yaşantısı malesef ölümlü olaylara sebebiyet veriyor daha yaşın 18 ne sevgilisi be kuzumBeğen Toplam 17 beğeni
-
Adalet Serbest 32 dakika önce Şikayet EtHaklısın kardeş lakin bizim zamanımızda sevgilisi olan utanırdı saklardı varsa..Ama şimdi tam tersi gençlik sevgilisi olmayanı ayıplıyorBeğen Toplam 3 beğeni