Arkadaşının omzundaki tüfek ateş aldı, 15 yaşındaki Orhan öldü

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, kaybolan hayvanlarını aramak için ormana giden 2 arkadaştan Alper A.'nın (16) omzundaki tüfeğin kazara ateş alması sonucu, Orhan Tekir (15) yaşamını yitirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 30.10.2026 21:21 GÜNCELLEME 30.10.2026 21:21 3.SAYFA
Arkadaşının omzundaki tüfek ateş aldı, 15 yaşındaki Orhan öldü
Arkadaşının omzundaki tüfek ateş aldı, 15 yaşındaki Orhan öldü

Olay, akşam saatlerinde Yığılca ilçesine bağlı Asar köyünde meydana geldi. Alper A. ile Orhan Tekir kaybolan hayvanlarını aramak için ormana gitti. Arama yaptıkları sırada Alper A.'nın omzunda bulunan tüfek, iddiaya göre henüz belirlenemeyen nedenle ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, Orhan Tekir’e isabet etti.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Orhan Tekir’in duran kalbi sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı. Ağır yaralı Orhan Tekir, ambulansla kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL