Borcunu vermeyen kardeşini öldürdü
Adana’da kardeşini bıçakla öldüren zanlının, 10 bin lira alacağını isteyince kardeşinin hakaret ettiğini ve bu nedenle bıçakladığını söylediği öğrenildi.
ABONE OL
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi 13364 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Serkan B. (27) sokak ortasında bıçakla ağır yaralanmış halde bir özel hastaneye kaldırıldı. Boğazından bıçaklanan Bozkurt yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Polis yapılan çalışmada zanlının ölen şahsın ağabeyi Celal B. (33) olduğunu belirledi. Celal B. bir süre sonra yakalandı. Zanlı emniyete getirilerek ifadesine başvuruldu.
Zanlının ifadesinde ikisinin de tarım işçiliği yaptığını, kardeşinin kendisine 10 bin lira borcu olduğunu, bunu istemek için sokakta yanına gittiğini ancak hakaret ettiğini bu nedenle bıçakladığını söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkartıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.
-
Way Be 5 yıl önce Şikayet Etaldınmı bari paranıBeğen
-
Vicdan 5 yıl önce Şikayet EtBorç ve söz NamusturBeğen
-
Murat 5 yıl önce Şikayet Etabime işyerimi devir ettim bana her ay ödeme yapacak şekilde anlaştık daha sonra bana ödeme yapmadıgı gibi işyerini ayakta tutabilmek için abime kredi çektim taksitlerinin tamamınıda ben ödedim ve hala borçlarını ödüyorumBeğen Toplam 2 beğeni
-
Atan kalp 5 yıl önce Şikayet EtALLAH kolaylık versin zor bi durum ama naparsin kardeşBeğen Toplam 1 beğeni
-
TC urfaaaa 5 yıl önce Şikayet EtAdana da normal şaşırmadımBeğen
-
Gül 5 yıl önce Şikayet EtBiz kardese para versek geri almak icin vermeyiz..hadi borc verdin o parayi veremiyor diye bir can öldürülür mü..para ya tapar olduk cok aciBeğen Toplam 6 beğeni