3 gündür kayıptı, feci kazada öldüğü ortaya çıktı

Adana Feke'de ailesinin 3 gündür haber alamadığı için kayıp başvurusunda bulunduğu 49 yaşındaki Ahmet Çatalkaya'nın, otomobilinin dere yatağına devrilmesi sonucu öldüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2024 09:57 GÜNCELLEME 02.01.2024 09:57 ÜLKE'DE BUGÜN
3 gündür kayıptı, feci kazada öldüğü ortaya çıktı
3 gündür kayıptı, feci kazada öldüğü ortaya çıktı

İlçeye bağlı Ortaköy Mahallesi Tahtalı Köprü mevkisinde dere yatağına bir otomobilin kaza yapmış halde durduğunu gören vatandaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Kaza yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, araç içerisinde bir erkeğe ait cesedin olduğunu fark etti. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu cesedin, kaza yerine 40 kilometre uzaklıkta ilçe merkezinde oturan ve ailesinin 3 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu Ahmet Çatalkaya'ya ait oluduğu belirlendi. Çatalkaya'nın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR