Annesiyle yoldan geçen 6 yaşındaki Emre'nin kahreden ölümü

Adana'da sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobil, park halindeki araca, ardından yaya olarak annesiyle yoldan geçen 6 yaşındaki Emre Çulha’ya çarptı. Emre Çulha öldü, annesi ile sürücü yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2024 17:00 GÜNCELLEME 09.03.2024 17:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Annesiyle yoldan geçen 6 yaşındaki Emre'nin kahreden ölümü
Annesiyle yoldan geçen 6 yaşındaki Emre'nin kahreden ölümü



Kaza, dün akşam saatlerinde, Karaisalı ilçesi Eğlence mevkisinde meydana geldi. Burak Aydın’ın (29) kontrolünü yitirdiği 01 NZ 633 plakalı otomobil, önce park halindeki araca, ardından yaya olarak annesi Melek Çulha ile yolun karşısına geçen Emre Çulha’ya çarptı. Yaralı çocuk, bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Yaralanan Melek Çulha ile sürücü Burak Aydın da sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • zafergülten 1 ay önce Şikayet Et
    acaba anne telofonla mı konuşuyorduki çocuğa sahip olamadı,ne zaman sokağa çıksam yolda yürürken bile telofonla konuştuklarını görüyorum..çocuğa çok yazık olmuş,Allah rahmet eylesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR