Adana'daki yangında 6 iş yeri kullanılmaz hale geldi!

Adana'da Mobilyacılar Sitesi'nde bir iş yerinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangın 5 iş yerine sıçradıktan sonra uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2024 09:24 GÜNCELLEME 27.08.2024 09:24 ÜLKE'DE BUGÜN
 Adana'daki yangında 6 iş yeri kullanılmaz hale geldi!
Adana'daki yangında 6 iş yeri kullanılmaz hale geldi!

Merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'nde, Mobilyacılar Sitesi'ndeki bir iş yerinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, mobilya atölyesindeki yangına müdahale etmeye başladı, polis ise çevrede güvenlik önlemi aldı.

Alevlerin bitişikteki 5 iş yerine daha sıçraması üzerine bölgeye takviye itfaiye ekiplerinin yanı sıra Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) sevk edildi. Çalışmalar sırasında dumandan etkilenen 2 itfaiye eri ambulansta tedavi edildi.

Yaklaşık 3 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre 6 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Polis yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlattı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR