Fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!

Adana'da 3'üncüsü gerçekleştirilen Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı'nda sergilenen "Osmanlı Sıkma Kehribar" tespihinin fiyatını duyanlar şaşkına dönüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 17:03 GÜNCELLEME 17.10.2024 17:07 ÜLKE'DE BUGÜN
Fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!
Fiyatını duyunca çok şaşıracaksınız!

Adana 3.Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı'nda 50 bin dolar değerindeki, 210 gram ağırlığında olan Osmanlı Sıkma Kehribar tespih görücüye çıktı.

Tespihi satan Mehmet Demir, "Tespih Osmanlı Sıkma kehribardır. 1900'lü yıllarda Almanlar tarafından üretilen malzemeden yapılmış tespihtir. 210 gram ağırlığı vardır, tespihi değerli kılan tek parça oluşu ebat ölçüleri değerli kılıyor. Muadillerini geçerek, koleksiyonların gözdesi aranan haline geliyor." şeklinde konuştu.

50 BİN DOLAR AZ BULUNUYOR

Fiyatının 50 bin dolar olduğunu belirten Demir, "Tespihi bilmeyenler, kültürünü bilmeyenler Osmanlı sıkma kehribara vakıf olmayan 50 bin dolar gülünç geliyor onlara. Bunu bilmeyenler 50 bin dolar çok abartı bir meblağ geliyor, işi bilenler bunun koleksiyonerliği yapanlar tespihi görünce 50 bin doların az olduğunu belirtiyor." ifadelerini kullandı. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Ali AydıN 1 saat önce Şikayet Et
    boş işler 50 bin dolar bir tesbihe veriirmi hic
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR