Adana'da cinayet! Nişanlısını öldürdü

Adana'da, Ayşegül Kırğıl (19), tahlil vermek üzere hastaneye gitmek için uyandırdığı nişanlısı Hasan Temur'u (18), kendisini darbetmesi üzerine göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Kırğıl'ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.09.2026 10:31 GÜNCELLEME 23.09.2026 12:13 3.SAYFA
Adana'da cinayet! Nişanlısını öldürdü
Adana'da cinayet! Nişanlısını öldürdü

Olay, 21 Eylül'de saat 08.00 sıralarında, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Evlilik hazırlığı yapan Hasan Temur ile nişanlısı Ayşegül Kırğıl, nikah işlemleri için gerekli tahlilleri vermek üzere hastaneye gitme planı yaptı.

Ayşegül Kırğıl, iddiaya göre uyuyakalan nişanlısını uyandırmak isteyince çift arasında tartışma çıktı. Uyandırıldığı için öfkelenen Hasan Temur, Ayşegül Kırğıl'ı yumruklayıp, tokatladı.

 Ayşegül, uyandırdığı nişanlısını kendisine yumruk atınca bıçaklayarak öldürdü.

NİŞANLISINI GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI 

Bunun üzerine Kırğıl, mutfak masasından aldığı bıçakla nişanlısını göğsünden yaraladı.

Temur'un yere yığıldığını gören Kırğıl, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Hasan Temur (18)

KURTARILAMADI 

İlk müdahalesinin ardından ambulansla Balcalı Hastanesi'ne götürülen Temur, kurtarılamadı.

Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisinin ardından yakınları tarafından alınan Temur'un cenazesi, toprağa verildi.

"EVLİLİK ARİFESİNDEYDİK, ONU ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM"

Şüpheli Ayşegül Kırğıl ise polis tarafından gözaltına alınıp, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Emniyette sorguya alınan Kırğıl, "Sadece uyandırmak istemiştim ancak birden sinirlenip, bana vurmaya başladı. Ben de kendimi korumak için masadaki bıçağı aldım. Arbede sırasında Hasan yaralandı. Evlilik arifesindeydik, onu öldürmek istemedim. Pişmanım." dedi.

Mersin'de mide balonu 22 yaşındaki genci canından etmişti! Adli Tıp raporu açıklandıMersin'de mide balonu 22 yaşındaki genci canından etmişti! Adli Tıp raporu açıklandı

Kocaeli'de aracını satmak isterken 'güvenli kapora' tuzağına çekildi Kocaeli'de aracını satmak isterken "güvenli kapora" tuzağına çekildi

Elazığ'da ilginç yöntem! Bulduğu cüzdanın sahibine 10 TL ile ulaştı Elazığ'da ilginç yöntem! Bulduğu cüzdanın sahibine 10 TL ile ulaştı

TUTUKLANDI 

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayşegül Kırğıl, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 6 dakika önce Şikayet Et
    Ben şahsen olay bu şekilde cereyan ettiyse asla cezada vermem, tutuklamamda
    Cevapla
  • abdullah 23 31 dakika önce Şikayet Et
    bu nasıl bir sevgi nasıl bir aşk birbirlerini öldüresiceye seviyorlar ve sonunda katil oluyorlar. gençlerimizi maalesef yetiştiremedik. kadın istihtamı, ab uyum yasaları aileyi bitirdi. sen çocuğuna terlik atan anneyi mahkemeye karakola çağırırsan olacağı budur diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • dr volkan 47 dakika önce Şikayet Et
    ahlak dışı ilişkinin sonu budur
    Cevapla
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    ah şeriat
    Cevapla