Adıyaman’da aile içi kavga kanla bitti! Babasını ve abisini bıçakladı

Adıyaman'da yaşanan olayda madde bağımlısı bir şahıs aile içinde çıkan kavgada babasını ve abisini bıçakladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2022 17:03 GÜNCELLEME 26.09.2022 18:39 ÜLKE'DE BUGÜN
 Adıyaman’da aile içi kavga kanla bitti! Babasını ve abisini bıçakladı
Adıyaman’da aile içi kavga kanla bitti! Babasını ve abisini bıçakladı

Olay, Kahta ilçesi Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Burak Ü. (35) isimli şahıs, babasından para istedi. Oğlunun madde bağımlısı olduğunu iddia eden baba Mehmet Can Ü. (77) para vermeyi red etti. Bunun üzerine tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce, Burak Ü., önce babasını sonrada abisi  Şefik Ü.'yü  (48) bıçakla yaraladı. Olayın şüphelisi olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinden kaçan Burak Ü. ise kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR