8 yaşında günde 25 adet sigara içiyor!

Çocuk tiryakilik kaygı verici düzeye çıktı. 2 yaşındaki tiryakiden sonra, 8 yaşındaki bir çocuk tiryaki de günde 25 adet sigara içiyor ve sigara verilmemesi halinde etrafa saldırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2012 12:20 GÜNCELLEME 17.03.2012 12:20 Afrika
8 yaşında günde 25 adet sigara içiyor!
8 yaşında günde 25 adet sigara içiyor!

Endonezya'da Sosyal hizmetler yetkililerinden Arist Merdeke Sirait, günde 25 sigara içen İlham'ın Pazartesi günü ülkenin batısındaki Sukabumi köyünden başkent Cakarta'ya geleceğini ve bir ay boyunca tedavi göreceğini belirtti.

Yerel medyada kısa süre önce "manşet" olan çocuğun tiryakiliğinin "kaygı verici düzeye çıktığı", sigarasız kaldığında saldırganlaştığını ve kontrol edilemez hale geldiğini belirten yetkili, İlham'ın acil yardıma muhtaç olduğunu söyledi.

İlham'ın babası da 4 yaşında sigaraya başlayan oğlunun sigarasız kaldığında camları ya da etrafındaki nesneleri kırdığını, tedavinin yararlı olmasını umduğunu ifade etti.

Endonezya'da 2010'da 2 yaşında, günde 40 kadar sigara içen bebek de tedavi altına alınmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • Nizâmülmülk 12 yıl önce Şikayet Et
    2 yaşında günde 40 sigara mı???!!!. 2 yaşında hem çocuk ne sigarası isteyecek, zorlamı içirmişler, nasıl saçmalık, O çocuğun annesi babası ailesi yokmu
    Cevapla
  • kenan9 12 yıl önce Şikayet Et
    bu bir haber olabilir. Editörün Notu: Bilgi editörlere iletilmiştir. Teşekkürler...
    Cevapla
  • İbrahim Dursun 12 yıl önce Şikayet Et
    8 YAŞINDA GÜNDE 25 SİGARA MI?. Bunun adına ne denir?..a-Tiryakilik mi? b-Bağımlılık mı? c-Sapkınlık mı? d-Hastalık mı? e-Hiçbirisi..Bizce acınılacak bir durum!VesSelam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR