Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Ankara'da
Ziyarette, Sandıklı ilçesinin tanıtılması, dernekler arası fikir alışverişi ve paylaşımlarda bulunulduğunu belirten Dernek Başkanı Melek Yavuz, Ankara'da TÜKAL derneğinin ilgisinden son derece memnun kaldıklarını söyledi.
ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2016 15:25
GÜNCELLEME 18.10.2016 15:56
GÜNCEL
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği, Ankara Tüm Kadınlar Lobisi (TÜKAL) derneğinin daveti üzerine hazırlanan programa katılmak için Ankara'ya gitti.
Dernek üyeleri, müze haline dönüştürülen Ulucanlar Cevaevi Müzesi'nin gezilmesi ve yazar Canan Tan ile yapılan söyleşi programına katıldı.
Yavuz, "Program kapsamında derneğimizle yakından ilgilenen TÜKAL Başkanı Füsün Şener’e, Ekmel Kadıoğlu ve hemşehrimiz Nilifer İlbey'e teşekkür ederiz. Bir dahaki programı Sandıklı ilçemizde gerçekleştireceğiz. Emeği geçen tüm gönüllü hanımlara teşekkür ederim." dedi.
KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL