Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte öldü

Aksaray’da girdiği gölette çırpınmaya başlayan 16 yaşındaki Yunus Arslanbay ile onu kurtarmak için suya giren 17 yaşındaki Yaşar Yıldız, boğuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2023 14:17 GÜNCELLEME 15.05.2023 14:17 ÜLKE'DE BUGÜN
Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte öldü
Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte öldü

Niğde'nin Ağcaşar köyünde oturan 4 arkadaş, piknik yapmak için dün öğle saatlerinde yakındaki Aksaray'ın Gülağaç ilçesi Sofular köyüne geldi. Gençlerden Yunus Arslanbay, serinlemek için köyle aynı adı taşıyan gölete girdi. Ancak Arslanbay, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden arkadaşlarından Yaşar Yıldız, Arslanbay’ı kurtarmak için suya atladı. Ancak bir süre sonra iki arkadaş, gözden kayboldu.

Diğer 2 gencin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD'a bağlı dalgıçlar, yaptıkları aramada Yunus Arslanbay ile Yaşar Yıldız’ın cansız bedenlerine ulaştı. Sudan çıkartılan 2 arkadaşın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • paşa 11 ay önce Şikayet Et
    bataklık olan yerlere hatta göl ve göletlere bitane güvenlik görevlisi koyulsa ,, ALLAH rahmet eylesin gençlere ,ailelerine ALLAHtan sabır dilemekten başka şeylerde yapmak lazım,, yazık çok yazık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR