Bakan Çiçek'ten ev kadınlarına tüyolar

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, en sevdiği sebzenin patlıcan, en sevdiği meyvenin ise şeftali olduğunu açıkladı, ev kadınlarına tüyolar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2011 14:39 GÜNCELLEME 03.05.2011 14:39 Alışveriş
Bakan Çiçek'ten ev kadınlarına tüyolar
Bakan Çiçek'ten ev kadınlarına tüyolar

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in Ankara Toptancı Hali ziyareti, renkli görüntülere sahne oldu. Burada esnaf ile tek tek tokalaşan Çiçek, en sevdiği sebzenin patlıcan, en sevdiği meyvenin ise şeftali olduğunu açıkladı. 

Başbakan Yardımcısı Çiçek, salkım domatesi incelerken bir de domatese ilişkin ev tüyosu verdi. Domatesi tavsiye eden Çiçek, şöyle konuştu: "Tavsiye ederim, evde karınca filan varsa hiç ilaçlayıp zarar vermeye gerek yok. Bunlar bir tane karınca bırakmıyor, belli yerlere koyarsanız, sapın kokusu etkili oluyor. Bunu ben de yeni öğrendim. Evde bizim karınca vardı. İlaç desen, hayvanlar ölecek. Sonra eşim nerden duyduysa; böyle bir şey koydu, pencerelerin girişlerine oraya. Bir tane karınca yok şimdi evde."

Ev işleriyle alakalı olup olmadığının sorulması üzerine Çiçek, "Kesinlikle alakam var, her durumda." karşılığını verdi. En çok hangi sebze ve meyveyi sevdiğinin sorulması üzerine ise Çiçek, "Patlıcan ve Şeftali." dedi.

Bir yerde okuduğunu ve yanlış değilse patlıcanın 60 çeşit yemeği bulunduğunu dile getiren Çiçek, patlıcanın içinde olan her şeyi yeyip yemediğinin sorulması üzerine de gülerek "Patlıcanın içinde olacak şeyler belli, her şey olmaz. Öyle açık çek vermiyor patlıcan." karşılığını verdi.  

Büyük bir domatesi de inceleyen Çiçek, Ayaş domatesine benzediğini söyledi. Muz ve kavun yiyen Çiçek, portakal ikram edilince basın mensuplarına verdi. Çiçek, her verileni yemesi halinde buradan gidemeyeceğini kaydetti.

Bir karpuzu eline alarak yoklayan Çiçek'in hal esnafıyla yakın diyaloğu dikkat çekti. Çiçek, zaman zaman hal esnafıyla meyve ve sebzelerin önünde fotoğraf çektirdi.

KAYNAK : CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR