Fidan ile hediyeleşin !

Hayatta en kararsız anlardan biri de hediye seçerken yaşanır.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2011 09:00 GÜNCELLEME 16.06.2011 09:00 Alışveriş
Fidan ile hediyeleşin !
Fidan ile hediyeleşin !

İdeal hediyeyi belirlemeye çalışırken kendimizi içinden çıkılmaz bir durumda buluruz. Aldığımız hediyenin ekonomik, şık, şaşırtıcı ama en önemlisi ise kalıcı olmasını isteriz. Peki hangi hediye bizi uzun yıllar hatırlatır? Artık özel ambalajında hediyelik fidanlarla yüzlerce yıl hatırlanabilirsiniz.

Toros Sediri ve Ardıç gibi ağaçlar 2000 yıl kadar yaşayabilmektedir. Türkiye’de ve dünyada birçok örnekleri var. Düşünsenize bir kere, düğün gününüzde hediye edip dikilen bir fidan yıllar sonra dahi falancanın düğününde hediye edilmişti diye anılacak. Üzerinden yüzlerce yıl geçip unutulduğu zaman dahi insanlar ve hayvanlar sizin bu hediyenizden faydalanmaya devam edecek. Bu çok heyecan verici bir olay…

kullan

Küresel ısınmanın etkisini gösterdiği bu günlerde toplumumuzda artık hediye anlayışını değiştiriyor. Artık evlenecek gençler nikâh şekeri yerine nikah fidanını tercih ediyorlar. Şirketlerde promosyon seçimlerinde kalem, çakmak, bloknotlar yerine özel ambalajlar içinde fidan dağıtımını tercih ederek doğaya katkıda bulunuyorlar.

 

kullan

Fideland, bu amaç için kurulmuş, ağaç fidanlarını ve Türkiye’ye özgü çiçek soğanları ve ağaç tohumlarını hediyelik formatta üreten ilk ve tek firma. Nikah törenleri, Kutlamalar, Diploma törenleri ve Firma promosyonları için kendi bünyelerindeki tasarım ekibi ile oluşturdukları ürünleri var. Büyük şehirde yaşayan insanlar artık bu ürünler ile ofis masalarında rahatlıkla tohumdan bir ağaç veya soğanından bir kardelen, nergis, sümbül yetiştirebilir.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR