Rektörden sıra dışı karşılama!

Amasya Üniversitesi, okulların açılmasıyla birlikte şehre gelen yeni öğrencileri otogarda karşılayarak kalacakları yerlere götürdü. Karşılayanların arasında Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'nin olması dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 11:54 GÜNCELLEME 14.09.2024 12:04 ÜLKE'DE BUGÜN
Rektörden sıra dışı karşılama!
Rektörden sıra dışı karşılama!

Öğrencilerini otogarda personeliyle birlikte karşılayan ve valizlerini taşımalarına yardım eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, bavullarını taşımalarına da yardım etti. Uygulama taksi ve minibüs ücreti ödemeden yurtlarına ulaşan öğrencileri çok sevindirdi.

"SICAK BİR KARŞILAMA YAPMAK İSTEDİK"

Bu yıl aralarına katılan 5 bin yeni öğrenciyle birlikte öğrenci sayısının 23 bini geçtiğini belirten Rektör Turabi, “Anne ve babaları nasıl uğurladıysa bizde buradaki aileleri olarak onları devletimizin bize tahsis ettiği araçlarla taşıyıp sıcak bir karşılama yapmak istedik.” dedi.

Öğrencilerinin muhtemel sorunlarında kendilerine ulaşabileceklerini belirten Turabi, “En iyi ve huzurlu bir şekilde eğitim görebilmeniz için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

"VALİZLERİMİ NASIL TAŞIYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORDUM"

Memleketi Batman'dan çok sayıda valizle gelen Asya Aslan, “Valizlerimi nasıl taşıyacağım diye düşünürken karşıma Amasya Üniversitesi Rektörü ve çalışanları çıktı. Sadece çantamı taşıttılar. Çok yardımcı oldular.” şeklinde konuştu.

REKTÖR TURABİ'NİN SÜRDÜĞÜ PİKABA MİSAFİR OLDULAR

Otobüsten indiklerinde tesadüfen kendilerini karşılayan Prof. Dr. Turabi'nin sürdüğü pikaba misafir olan Van ve Ağrılı öğrenciler de duyarlılığı dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Nüfel güdek 4 gün önce Şikayet Et
    Saygilar sunuyorum rektörüme bravo gurur duydum
    Cevapla
  • Emre Aksoy 4 gün önce Şikayet Et
    Kibir abidesi Kkü rektörü bak gör bunları...
    Cevapla
  • Çormlu 4 gün önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum tümyöneticilere örnek olsun
    Cevapla
  • Savaş Ataklı 5 gün önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın rektorumuze inşallah onunda cocuklarını sevdiklerini sayın hocamız gıbı ıyı insanlar karsılar
    Cevapla
  • Dursun Çakır 5 gün önce Şikayet Et
    Ben kutluyorum kardeşimi.Bize böyle yöneticiler lazım.Varolsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR