Ünlü sanatçı konserini bitirdi ve öldü!

Arjantin'in en ünlü sanatçılarından Florencia Fabris, San Juan kentinde Victoria sahnesinde konser verirken beyin kanaması geçirdi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 04.09.2013 11:54 GÜNCELLEME 04.09.2013 12:01 Amerika
Ünlü sanatçı konserini bitirdi ve öldü!
Ünlü sanatçı konserini bitirdi ve öldü!

Florencia Fabris sahnede Giuseppe Verdi'nin Requiem'i söylerken beyin kanaması geçirdi, hastanaye kaldırılan sanatçı hayatını kaybetti.38 yaşındaki sanatçının sahnede beyin kanaması geçirdiği on anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Florencia Fabris, Arjantin'in San Juan kentinde Victoria sahnesinde konser verirken son dakikaya kadar aryanın bitmesini bekledi. Konserin sonlarına doğru oturmak zorunda kalan genç soprano seyircilerin alkışları arasında arkadaşının yardımı ile salondan çıkartıldı.

Oradan ambulans ile acilen Mendoza kentine kaldırılan Florencia Fabris tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. İki çocuk annesi olan Fabris, Arjantin'in son dönem yetiştirdiği en önemli opera sanatçıları arasında gösteriliyordu. 

SANATÇININ SON ANLARI KAMERADA!

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL