Tren yolcuların arasına daldı: 1 ölü, 100 yaralı

ABD'de bir tren istasyonu'nda gara yanaşan trenlerden biri yolcuların beklediği platforma hızlı bir şekilde çarptı. Olayda kişi hayatını kaybetti, 100 kişi ise yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2016 17:42 GÜNCELLEME 29.09.2016 17:42 Amerika
Tren yolcuların arasına daldı: 1 ölü, 100  yaralı
Tren yolcuların arasına daldı: 1 ölü, 100 yaralı

Sputnik Türkiye'nin haberine göre; Tarihi bir eser niteliği taşıyan Hoboken Terminali'nde yaşanan kazada trenin içindeki yolculardan da yaralananların olduğu belirtiliyor.

1 ÖLÜ, 100 YARALI

Olayda bir kişi hayatını kaybederken 100 kişi ise yaralandı. Görgü tanıkları da olay yerine pek çok ambulansın geldiğini ve kurtarma ekiplerinin de trende sıkışan yolcuları kurtarmaya çalıştığı aktarıldı.

'BİR TÜRLÜ YAVAŞLAMADI'

Çarpma esnasında trenin ikinci vagonunda bulunan yolculardan Leon Offengenden, trenin istasyona yanaşırken bir türlü yavaşlayamadığına şahit olduğunu belirtti. Kazadan sonra trenden dışarı çıkan Offengenden, istasyonun çarpmanın etkisiyle çöktüğünü, çatıdan kablolar ve suların akmaya başladığını söyledi.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • cvhr 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kazada yarlananlar veya yaralılara müdahale edenler suriyede veya başka ülkelerde bombalanan enkazların altındaki insanları hatırlatıyor mu
    Cevapla
  • hollanda 7 yıl önce Şikayet Et
    bakalim bunu kimin uzerine atacaksiniz fitneciler
    Cevapla
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandasları uyarın abd gıtmesinler
    Cevapla
  • deli..dolu 7 yıl önce Şikayet Et
    1930 model fosil dinaor chp,ye göre bu tren kasasının sebebi sorumlusu Ak.parfi ve cumhurbaşkanımız devlet başkanımız"REİSİMİZ".,diirrr..,,zaten geçen aylard abd,de hortum avrupa,da çin,de sel japonya,da deprem oldu sebebi kim Ak.parti
    Cevapla
  • kale 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların kaza dediklerine bile inanmiyirum,hepsi planlanmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR