Diyarbakır'da yürek yakan olay: 2 kardeş bir gün arayla öldü

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşayan Nezir Denktaş (85) ile kardeşi Beşir Denktaş (83), bir gün arayla geçirdikleri kalp krizi nedeni ile hayatlarını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2026 15:05 GÜNCELLEME 05.03.2026 15:06 3.SAYFA
Diyarbakır'da yürek yakan olay: 2 kardeş bir gün arayla öldü

Çınar ilçesine bağlı Yeşil Mahalle’de yaşayan ve ömürlerinin neredeyse tamamını yan yana, omuz omuza vererek geçiren Denktaş kardeşler, birbirlerinin ölümüne de dayanamadı.

Geçtiğimiz salı günü geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Nezir Denktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Aracında silahla vurulmuş halde ölü bulundu! Yaptığı paylaşım dikkat çekti

Dolandırılmaktan kurtulan emekli öğretmen: Helal paramız harama gitmedi

Yaptıramadığı 12 dişi için icralık oldu!

Yer: Eskişehir! Sürücü cezayı duyunca feryat etti

AĞABEYİNİN ACSINA DAYANAMADI 

Ağabeyinin acısına dayanamayan Beşir Denktaş da bir gün sonra geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti. 

Hayatlarını birbirlerine adayan kardeşlerin ölümü, mahallede üzüntüyle karşılandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR