Rus kadın Müslüman oldu
Eskişehir İl Müftülüğü'nde düzenlenen ihtida merasiminde Rusya vatandaşı Alena Knaub, Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müslüman olan Alena Knaub, "Aleyna" adını aldı.
ABONE OL
İl Müftüsü Muharrem Gül ve şahitlerin katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
İlk olarak, İslam dininin temel inanç esasları hakkında bilgilendirme yapıldı ve ihtida sürecine dair açıklamalarda bulunuldu.
Merasimde konuşan İl Müftüsü Muharrem Gül, İslam’ın insan hayatını her yönüyle kuşatan, barış, merhamet ve kardeşliği esas alan bir din olduğunu ifade etti.
Müslüman olmanın samimi bir niyet ve bilinçli bir tercih olduğunu belirten Müftü Gül, Aleyna’ya yeni hayatında huzur, mutluluk ve istikamet temennisinde bulunarak kendisini tebrik etti.
Hollandalı kadını Müslüman olmaya götüren paylaşım
Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden çağrı: Allah için, İslam için savaşı durdurun

ALEYNA İSMİNİ ALDI
Konuşmanın ardından Alena Knaub, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu ve "Aleyna" ismini aldı.
Programın sonunda İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından Aleyna’ya İhtida Belgesi takdim edilerek Rusça Kur’an-ı Kerim meali ve çeşitli dini yayınlar hediye edildi. Merasim yapılan dua ile sona erdi.

-
yaşar 20 dakika önce Şikayet EtPasta eksik .Beğen
-
ank 1 saat önce Şikayet EtBu tören nedir anlayamadım neden gerek duyuluyorBeğen Toplam 3 beğeni
-
kmh 1 saat önce Şikayet Etbu kadıncağıza adam gibi müslüman nasıl olur bacılarımız anlatsın, böyle pozlarda vermeyin , kadını yada kimseyi rencide etmek istemem amam müslüman görüntüsü bu değil, müslüman olan o kadına en azından kur_anı eline verirken başını da örttürseydiniz. fiziki görüntü müslüman olduğnu göstermiyor.Beğen Toplam 17 beğeni
-
MUSA ERDOĞAN 1 saat önce Şikayet EtHaklısın kardeş. Mevzu çok derin.Beğen Toplam 1 beğeni