İş yerinde kurşuna dizilmişti: 15 yaşındaki tetikçi ve iş birlikçisi yakalandı

Adana'da çalıştığı iş yerinde silahla vurulan Yusuf Çelik (39), ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çelik'in silahlı saldırı düzenleyen L.A. (15) ve olay sırasında motosiklet kullanan H.H. (15), tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2026 10:13 GÜNCELLEME 06.03.2026 10:43 3.SAYFA
İş yerinde kurşuna dizilmişti: 15 yaşındaki tetikçi ve iş birlikçisi yakalandı

Olay, 3 Mart  Salı günü Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi'nde meydana geldi.

  • İddiaya göre, L.A. (15) ve H.H. (15), PVC ustası Yusuf Çelik'e silahlı saldırı düzenledi.

  • Saldırıda H.H. motosikleti sürerken L.A. ise işyerinin önüne gelince defalarca ateş açtı.

  • Açılan ateş sonucunda Yusuf Çelik başından vuruldu.

  • İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ 

Sağlık ekiplerince Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çelik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan Çelik’in cenazesi memleketi Mardin'de toprağa verildi.

Yer: Afyonkarahisar! Şuhut Ulu Cami'ne vandal saldırısı

"Dur" ihtarına uymayan sürücüye 200 bin TL ceza! Ehliyeti süresiz iptal edildi

İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI 

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan kısa süre sonra L.A. ve H.H. suç aleti tabanca ile birlikte Seyhan ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi ara sokaklarında yakaladı.

Çocukların, ifadelerinde önceden Yusuf Çelik’in kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle cinayeti işlediklerini söyledikleri öne sürüldü.

Çorum'da teravih sonrası anlamlı sürpriz: Sevinçlerini görenlerin yüzünde güller açtı

Isparta'da korkunç ölüm: Fırlayan tekerin çarptığı kadın, uçuruma düştü

Hatay'da kadınlar tuvaletinde 15 kadını gizlice kayda alan şüpheli tutuklandı

TUTUKLANDINDILAR 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan L.A. ve H.H. adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüpheliler, tutuklandı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR