Türk kulüpleriyle anılıyordu! Jorginho'dan transfer açıklaması

Adı Türk kulüpleriyle de anılan Jorginho için oyuncunun menajerinden açıklama geldi. Jorginho'nun temsilcisi, Fiorentina ve Juventus sorularına cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 19:08 GÜNCELLEME 18.04.2024 19:08 AVRUPA LİGLERİ
Türk kulüpleriyle anılıyordu! Jorginho'dan transfer açıklaması

Sezon başında adı Türk devleriyle de anılan Jorginho'nun Arsenal macerası sona eriyor. İngiliz ekibinin, İtalyan futbolcunun opsiyonunu kullanmayacak.

Menajerinden açıklama geldi

2024-25 sezonu öncesi yeni bir serüvene atılacak olan Jorginho'nun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu. Oyuncunun adı bir süredir Juventus ve Fiorentina ile anılırken, Jorginho'nun menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi.

İtalya'ya dönmeye sıcak bakıyor

TvPlay'e konuşan Jorginho'nun menajeri Joao Santos, oyuncusunun İtalya'ya dönmeye sıcak baktığını aktardı.

"Benimle iletişime geçebilir"

Juventus iddiaları sorulan menajer Santos, "Bana göre Jorginho gibi bir oyuncuya ihtiyaçları yok. Eğer varsa Cristiano Giuntoli (Juventus Teknik Heyet Sorumlusu) benimle iletişime geçebilir." dedi.

"Jorginho'yu düşünüyorlar mı anlamamız lazım"

Fiorentina'nın henüz kendileriyle temas kurmadığını aktaran Santos, "Jorginho'yu düşünüyorlar mı anlamamız lazım. Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen bir kulübün iddialı bir projesi karşısında bizim için bir sorun yok." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Arsenal ile 34 maça çıkıp 1657 dakika süre alan Jorginho 1 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

KAYNAK : NTV Spor
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR