Carlo Ancelotti, Bayern Münih maçı için iddialı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Bayern Münih ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 20:02 GÜNCELLEME 07.05.2024 20:02 AVRUPA LİGLERİ
Carlo Ancelotti, Bayern Münih maçı için iddialı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Bayern Münih ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İtalyan teknik adam, "Her zaman kendimize güveniyoruz çünkü biz Real Madrid'iz. Takım bu sezon iyi iş çıkardı." dedi.

"Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız"

Bayern Münih'e saygı duyduklarını belirten Ancelotti, "Real Madrid ve Bayern Münih, birbirine çok benzeyen iki takım. Bayern'e saygı duyuyoruz, ilk maçta bizden daha iyiydiler. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bir final daha oynama şansımız var. Yarı finallerin zor olduğunu biliyoruz ama biz buna hazırız." ifadelerini kullandı.

Real Madrid ile Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi yarı final turunun rövanş maçında 8 Mayıs Çarşamba günü İspanya'da karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Almanya'da oynanan ilk maç 2-2 sona ermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR