Ancelotti'den komik mazeret! Arda Güler'i oynatmama sebebi...

Milli futbolcu Arda Güler, Real Madrid'in Celta Vigo ile oynadığı maçı yedek kulübesinde tamamladı. Madrid devinin teknik direktörü Ancelotti, karşılaşma sonrası süre vermediği Arda Güler'i neden oyuna almadığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 15:01 GÜNCELLEME 20.10.2024 16:01 AVRUPA LİGLERİ
Ancelotti'den komik mazeret! Arda Güler'i oynatmama sebebi...

İspanya LaLiga'nın 10. haftasında Real Madrid deplasmanda Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti.

Maçta süre almayan milli futbolcu Arda Güler'e, hocası Carlo Ancelotti bu kararının sebebini belirtti.

İtalyan teknik adam, Arda'yı maç boyunca kulübede tutarken maçın ikinci yarısında ise oyuna; Rodrygo, Modric, Mendy ve Ceballos gibi isimleri aldı.

KOMİK MAZERET

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; teknik direktörü Carlo Ancelotti, karşılaşmanın ardından Arda Güler ile kısa süreli bir toplantı gerçekleştirdi.

İtalyan çalıştırıcının 19 yaşındaki genç yeteneğe, "Milli takımında çok fazla oynadın, bugün Ceballos'u oyuna almayı tercih ettim." dediği aktarıldı.

Güler’in bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğu gözlemlenirken, futbolseverler ve basın mensupları Ancelotti'nin kararını eleştirmeye başladı.



BU SEZON GOLÜ YOK


Arda Güler için bu sezon Real Madrid'de işler pek de yolunda gitmiyor. Şu ana kadar 10 maçta süre alan 19 yaşındaki futbolcu, gol veya asist üretemedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR