Fikret Orman'dan kuraya ilk yorum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar ligi son 16 turundaki Bayern Münih eşleşmesini değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2017 14:39 GÜNCELLEME 11.12.2017 16:12 Beşiktaş
Fikret Orman'dan kuraya ilk yorum!

Fikret Orman kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Bayern tabii ki zor bir rakip ama biz de çantada keklik değiliz. Zevkli, rekabeti yüksek maçlar oynanacak. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde 2.5 ay kadar bir zaman var. Bu süreci iyi değerlendirip iyi bir hazırlık yapacağız. Hayırlısı olsun. Bayern Münih'in mutlu olması lazım büyük bir kulüple oynayacağı için." dedi.

- Ürkmezgil: "Biraz zor kura çekmiş olduk"

Siyah-beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise zor bir kura çektiklerini ancak Beşiktaş olarak her zaman zoru başardıklarını dile getirdi.

Bayern Münih'in gücüne dikkati çeken Ürkmezgil, "Real Madrid, Bayern Münih ve birkaç takım biraz daha güçlü takımlar. Basel, Sevilla çıksaydı daha iyi olurdu. Biraz zor kura çekmiş olduk." şeklinde konuştu.

Turun zorluğuna rağmen takıma çok güvendiklerini vurgulayan Ürkmezgil, şunları kaydetti:

"Beşiktaş, gruptan çıkış şekline baktığımız zaman hep zoru seviyor. Biz de herkesin korkulu rüyasıyız. Beşiktaş'ın aldığı ilkler, yenilmeden lider çıkması, bütün bunlar Beşiktaş'ın zoru başardığını gösteriyor. Bayern Münih maçı zor olacak ancak eskilerde olduğu gibi 'aman Real Madrid çıktı, Liverpool çıktı, Bayern çıktı' gibi bir endişemiz yok. Camiada da olmadığını düşünüyorum. Çıkar topumuzu oynarız, inşallah turu geçeriz." ifadelerini kullandı.