Günkırı Belde Belediyesinin yatırımları

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belde Belediyesince kaba inşaat masrafı üstlenilen Kur'an kursu, i̇mam ve taziye evinin temeli atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2017 16:41 GÜNCELLEME 28.08.2017 17:08 GÜNCEL
Günkırı Belde Belediyesinin yatırımları

Beldede birçok hizmeti hayata geçiren Günkırı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde de Kur'an kursu, i̇mam ve taziye evinin temelini attı.

Belediye ve hayırseverlerin yardımıyla 150 metrekare alana inşa edilecek 3 katlı binanın kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaat masrafını üstlendiklerini belirterek, hayırseverlerin de bu konuda büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde Kur'an kursu, i̇mam ve taziye evlerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Çetinsoy, şöyle konuştu:

"Bu konuda maddi ve manevi katkı sağlayacak tüm hayırseverlere minnettarız. Mahallemizde Kur'an kursu, i̇mam ve taziye evinin olmaması büyük eksiklikti. Bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın özellikle kışın taziyelerini başka mahallelerimizdeki taziye evlerinde kabul etmeleri zor oluyordu. Bu durumunu göz önünde bulundurarak mahallemizde bunları inşa etmek istedik. İnşallah en kısa zamanda çalışmamızı sonuçlandırarak mahallemizin bu ihtiyacını da gidereceğiz."

KAYNAK : AA