Masterchef Bera kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Bera Altaş'ın bilinmeyen hikayesi

Bera Altaş, Masterchef 2024'ün ana kadrosuna dahil olduktan sonra gündem oldu. Yarışmanın en genç yarışmacısı olan Masterchef Bera'nın hayatı ve kariyeri merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Bera'nın biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 17:15 GÜNCELLEME 16.09.2024 17:15 BİYOGRAFİ
Masterchef Bera kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Bera Altaş'ın bilinmeyen hikayesi

Masterchef Bera 2006'da Bursa'da dünyaya geldi. Tam adı Bera Altaş'tır. Aslen Bursalıdır. Şimdilerde 18 yaşındadır. İkiz ablaları vardır. 

Çocukluk dönemini Bursa'da geçiren Bera Altaş eğitim hayatına halen devam etmektedir. 'Çocukluk aşkım' dediği aşçılık mesleğine 11 yaşında başladı.

Esnaf lokantasında bulaşıkçı olarak başladığı meslek hayatında, faide aining restoranda çalışma fırsatı elde etti. 3 farklı mutfakta aşçılık yapan Altaş, günümüzde Uzak Doğu mutfağında göre yapmaktadır. 

Masterchef Erim kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Erim Şanal'ın bilinmeyen hayatı

MASTERCHEF'E KATILDI

Bera Altaş Masterchef 2024'e katıldı. İlk turda 'Lipsos Balığı' hazırladı. Bu tabağıyla, jüri üyeleri Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet, Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu aldı. 

Masterchef'in en genç şampiyonu olmayı hedefleyen Masterchef Bera, ikinci turda da başarı elde etti. Ana kadroya kalma mücadelesinde asillere katılamadı ancak yedeklere dahil oldu. 

Masterchef Bera, yedek kadrodan ana kadroya geçen son yarışmacı oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR