Milli mücadeleden taviz vermeyeceğiz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye ekonomisine yönelik saldırılara karşı gerek hükümet gerekse özel sektör tarafından gösterilen direnişi bir milli mücadele olarak gördüklerini, milli mücadeleden asla taviz vermeyeceklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2018 21:44 GÜNCELLEME 26.10.2018 21:44 GÜNCEL
Milli mücadeleden taviz vermeyeceğiz

Milletvekili Tin, Denizli Sanayi Odası'nın organize ettiği toplantıda, iş adamlarıyla bir araya geldi. Sanayicilerin hükümetten beklentilerini dinleyen Tin, fikir alışverişinde bulunduğu iş adamlarının talep ve önerilerini ele aldı.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Tin, Türkiye'nin haksızlıklar karşısında hiç susmadığını ve dünyada mazlum halkların sesi olduğunu, haksızlıklara karşı ses çıkaran Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığını, yıldırılmaya çalışıldığını belirtti.

Türkiye'nin gerek hükümet gerekse özel sektör olmak üzere, ekonominin tüm aktörleriyle, ekonomik saldırıya karşı büyük bir direniş gösterdiğini vurgulayan Tin, şunları ifade etti:

"Sanayicilerimiz, ihracatçılarımız gerçekten takdir edilecek bir mücadele içindeler. Üretiyorlar, satıyorlar, ülke ekonomisine katma değer sağlıyorlar. Bizler de sanayicimizin bu destansı mücadelesinde yanlarında yer alamaya, sorunlarına çare olmaya, kısacası önlerini açmaya gayret ediyoruz. Biz bu ülke için üreten, elini taşın altına sokan, yatırım yaparak riske giren herkesin yanındayız. Fedakar sanayicilerimiz ve ihracatçılarımız için çare üretmeyi sürdüreceğiz. Ekonomimize yönelik saldırılara karşı gerek hükümet gerekse özel sektör tarafından gösterilen direnişi bir milli mücadele olarak görüyoruz. Biz de bu noktada üzerimize düşeni yapıyor, sanayicimiz ile birlikte yürüyoruz. Asla milli mücadeleden taviz vermeyeceğiz."


KAYNAK : AA