Son dakika: Karadağ'da silahlı saldırgan dehşeti: Çok sayıda ölü var!

Son dakika: Karadağ'da silahlı saldırganın etrafa ateş açması sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 6 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2022 02:28 GÜNCELLEME 13.08.2022 02:32 DÜNYA
Son dakika: Karadağ'da silahlı saldırgan dehşeti: Çok sayıda ölü var!

Karadağ'ın Cetinje kentinde bir saldırganın, önce kendi ailesine ardından polislere ve yoldan geçenlere ateş açtı. Olayda 11 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

SALDIRGAN POLİSLE GİRDİĞİ ÇATIŞMADA ÖLDÜRÜLDÜ

Karadağ'da Cetinje Polisinden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki saldırganın, aralarında çocuk ve polislerin de bulunduğu çok sayıda kişiye ateş açtığı kaydedildi. Olayda 11 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı açıklanırken, saldırgan polisle girdiği çatışmada öldürüldü.

AİLE İÇİ KAVGA

Yerel medyada yer alan haberlere göre, aile içi kavgada, saldırgan ilk olarak kendi ailesine, ardından yoldan geçenlere ateş açtı.

"KARADAĞ DAHA ÖNCE BÖYLE BİR TRAJEDİ GÖRMEDİ"

​​​​​​​Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic, yaptığı açıklamada, "Tüm Karadağ vatandaşlarını masum kurbanların aileleri, akrabaları, dostları ve Cetinje vatandaşlarının yanında olmaya çağırıyorum. Karadağ daha önce böyle bir trajedi görmedi." ifadesini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR