Katar'dan bomba iddia! Bölgede beklenmedik gelişme

Son dakika haberi... İran ve Hizbullah'ın İsrail'e misilleme hazırlığında olduğunun konuşulduğu bugünlerde Katar'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Katar medyası bölgede ateşi söndürecek yeni bir teklifi tarafların incelediğini öne sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2024 14:29 GÜNCELLEME 08.08.2024 14:43 DÜNYA
Katar'dan bomba iddia! Bölgede beklenmedik gelişme
 
 
 
 

Katar'a ait bir medya kuruluşunun haberine göre, Batılı yetkililer son dört günde bölgede artan gerginliğe son verebilecek yeni bir Gazze ateşkesi ve rehinelerin serbest bırakılması önerisini dolaşıma soktu.

ABD'yi kızdıracak 'S-400' hamlesi! Kaynaklar doğruladı, süreç başladı...

İsrailli emekli generalden ABD itirafı! 'Bölgesel savaşa giremez'

TARAFLAR ÖNERİYİ İNCELİYOR

El-Arabi El-Cedid haberinde, İsrail ve İran'a yakın Batılı ve Arap yetkililerin, hem Tahran'ın hem de Hizbullah'ın İsrail'e misilleme saldırıları düzenlemesini engelleme potansiyeli taşıyan öneriyi inceledikleri belirtti.

Suudi Arabistan'dan Heniyye suikastı açıklaması!

Kanada'dan dikkat çeken İsrail kararı! Ürdün'e tahliye edecek

TEKLİFİN DETAYLARI

Taslağın, ateşkes ve İsrail'in Gazze'den askerlerini çekerek "sürdürülebilir bir sükunet" sağlamasını, rehine ve tutuklu değişimini ve Gazze Şeridi'nin yeniden inşasına yönelik bir çerçeveyi içerdiği belirtiliyor.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin yerine, Yahya Sinvar seçildi

BATI MEDYASI DA İRAN'IN MİSİLLEME HAMLESİNİ GÖZDEN GEÇİRDİĞİNİ YAZIYOR

Hamas'ın yeni lideri olarak Yahya Sinvar'ı seçmesinin anlaşma sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, Batı medyası ısrarla ABD'nin diplomatik girişimleri sonrası İran'ın saldırı fikrini tekrar gözden geçirdiğini yazıyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR