10 Ocak'ta Aksaray, Niğde, Isparta'da okullar tatil mi?

10 Ocak salı günü itibariyleAksaray, Niğde, Isparta'da okullar tatil olacak mı? Etkili kar yağışı uyarısının ardından okullar tatil edilmesi gündeme geldi

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2017 17:12 GÜNCELLEME 09.01.2017 17:12 EĞİTİM
10 Ocak'ta Aksaray, Niğde, Isparta'da okullar tatil mi?

Binlerce öğrencinin gözü kulağı bu haberde. Yarın Aksaray, Niğde, Isparta'da okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Aksaray, Niğde, Isparta'da hava durumu raporunda yoğun kar yağışı gösteriyor. Bu sebepten dolayı 10 Ocak Aksaray, Niğde, Isparta'da okullar kar tatili olacak iddiaları gündeme geldi. İşte okulların tatil edilmesiyle ilgili önemli gelişmeler

Niğde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre NİĞDE 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -10 en yüksek ise 2 derece olacak. Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Isparta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ISPARTA 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -7 en yüksek ise 1 derece olacak. Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Aksaray hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre AKSARAY 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -9 en yüksek ise 4 derece olacak. Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

NİĞDE, ISPARTA, AKSARAY'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Aksaray, Niğde, Isparta'da  okulların tatil olacağı iddia edildi. Özellikle kent merkezlerinde yoğun kar yağışı beklenmesi okulların da tatil olmasını gündeme getirdi. Valilikten henüz resmi açıklama gelmezken okulların tatil olması durumunda haberimizden öğrenebilirsiniz.