Türkiye'nin en büyük 4. AVM'si: Marmara Forum satılıyor! İşte yeni sahipleri

Türkiye'nin en büyük 4. AVM'si olarak bilinen Marmara Forum satılıyor. Yaklaşık 250 milyon Euro karşılığında Artaş Grubu'na satılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2025 08:59 GÜNCELLEME 31.01.2025 08:59 EKONOMİ
Türkiye'nin en büyük 4. AVM'si: Marmara Forum satılıyor! İşte yeni sahipleri
Türkiye'nin en büyük 4. AVM'si: Marmara Forum satılıyor! İşte yeni sahipleri

2024 yılında 9 dev AVM için konkordato kararı verilmişti. Mali açıdan zor günler geçiren alışveriş merkezlerinin yüzde 40'ı LC Waikiki'nin büyük ortağı Küçük Ailesi'ne satılmıştı.

Belirtilen satış işlemlerinin dışında olan ve Türkiye'nin yüzölçümü olarak en büyük 4. AVM'si Marmara Forum'un Artaş Grubu'na satılması için son aşamaya girildiği belirtiliyor.

Haber

250 MİLYON EURO

Patronlar Dünyası'ndan Necla Dalan'ın haberi doğrultusunda, Forum AVM'lerin satışı için Küçük ailesi ile el sıkışan Mehmet Gezer, şimdi ise Marmara Forum'un satışında Süleyman Çetinsaya yönetimindeki Artaş Grubu ile el sıkışmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Masadaki rakamın ise 250 milyon Euro seviyesinde olduğu söyleniyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR