İstanbul'da en uygun konut fiyatları

Son yıllarda düşen konut kredi faiz oranları ile herkesin düşlediği ev sahibi olma hayali hayal olmaktan çıkıyor. Bankaların konut kredisi faizlerindeki indirimleri,firmaları ucuz konut projelerine yöneltiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2009 00:21 GÜNCELLEME 19.12.2009 00:21 EKONOMİ
İstanbul'da en uygun konut fiyatları

Kenan Biter'in Haberi

Kredi faiz oranlarının 10 yıla varan vadelerde de yüzde 1'in altına inmesiyle birlikte konut sektöründe başlayan canlanma, gayrimenkul kuruluşlarını harekete geçirdi. Talebin 125 bin TL ve altındaki konutlarda yoğunlaşmasından yararlanmak isteyen firmalar, bir anda ucuz konut projelerine yöneldi.

Konut faiz oranlarında ki düşüşün ardından inşaat firmaları orta gelir grubuna yönelik projeler  geliştirmeye başladı. Çoğunlukla üst gelir grubu için konut projeleri geliştiren birçok firma, yüzünü orta gelir grubuna çevirmeye başladı.
 
Konut kredisi faizlerinin gösterdiği düşüş seyri önümüzdeki yıllarda orta gelir gurubundan daha fazla ailenin konut sahibi olabileceği sinyalini veriyor.Bu doğrultuda da önümüzdeki yıllarda orta gelir grubunun seçeneklerinin artması da bekleniyor. Ama bu ihtiyacın tam anlamıyla karşılanması için daha uzun yıllar geçmesi gerekiyor.
 
Bununla birlikte sayıları az da olsa orta gelir grubunu site yaşamıyla tanıştırabilecek, uygun fiyatlı konut projeleri bugün de bulunuyor. Birçoğu köklü inşaat firmaları tarafından yapılan bu evlerin fiyatları, orta gelir grubuna dahil konut alıcısının yüzünü güldürüyor.

İSTANBUL'DAKİ EN UYGUN KONUT PROJELERİ VE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!!!


WWW.EKOTRENT.COM

KAYNAK : EKOTRENT