Aziz Yıldırım: Bu işi devlet çözer!

Fenerbahçe'nin taraftarların sahaya havai fişek atması nedeniyle 1 maç ceza seyircisiz oynama cezası almasının ardından Aziz Yıldırım çileden çıktı: Bu işi ben ya da yönetim kurulum değil, sadece devlet çözer!

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2013 09:23 GÜNCELLEME 28.02.2013 12:22 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Bu işi devlet çözer!

Cezalara ilk tepkiyi Başkan Aziz Yıldırım verdi: Geçen yıl 5 maç ceza aldık. BATE sonrası şimdi Plzen de seyircisiz. Kaybımız 30 milyon Euro. Bu durumlarda bir şeyler yapması gereken tek kurum devlet!

Gündeme damga vuran cezalarla ilgili ilk tepkiyi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım verdi. Geçen sezon ile birlikte şu ana kadar 7 maç ceza aldıklarını hatırlatan Sarı-Lacivertliler'in patronu şunları söyledi: Geçen sezon 5, sonra BATE, şimdi Plzen maçı. 7 maçtaki kaybımız neresinden bakarsanız bakın 30 milyon TL. Herkes büyük transfer bekliyor bizden, bu da hakları. Fakat aldığımız cezaları görüyorsunuz. Şimdi bu 30 milyonu kapatmaya çalışacağız. O paralar kasamızda kalsa biz de transferde kullanırız. Gerçek Fenerbahçe taraftarı transfer bekliyor ama demek ki beklemeyenler ya da istemeyenler de var... 6222 sayılı bir kanun var ama uygulanıyor mu? Bu durumda bir şeyler yapması gereken tek kurum var; devlet. Bu işi ben ya da yönetim kurulum değil, sadece devlet çözer.

FANATİK