Hakan Hepcan serbest bırakıldı!

Gomis'e ırkçı hakarette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Hakan Hepcan İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2017 17:00 GÜNCELLEME 25.09.2017 21:17 Galatasaray
Hakan Hepcan serbest bırakıldı!

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sırasında Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis hakkında attığı tweet büyük tepki çeken sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan hakkında Galatasaray'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında bugün polisler eşliğinde Spor savcısına ifade veren Hepcan, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak" ve "sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanuna muhalefet" suçlarından tutuklanması talebiyle İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Hepcan tutuklama talebiyle sevk edildiği İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, 2-2 berabere kalmıştı. Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı mesajda ise Galatasaraylı futbolcu için kullandığı maymun ifadesi büyük tepki çekmişti. Hepcan'ın kastettiği futbolcunun Bafetimbi Gomis olduğu öne sürülmüştü.



Hakan Hepcan, "Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray'da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor." yazmıştı.