Kavurucu sıcak ve yüksek nem uyarısı

Meteoroloji hava sıcaklığının artacağını ve yüksek nemin önümüzdeki salı gününe kadar devam edeceğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2014 16:13 GÜNCELLEME 12.08.2014 16:14 GÜNCEL
Kavurucu sıcak ve yüksek nem uyarısı

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; ilk saatlerde Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


İÇ ANADOLU: 
Az bulutlu ve açık, kuzeybatısının yer yer parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu; Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri ile Kastamonu'nun güney kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu; bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile yarın (Çarşamba) Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.