Sağlık merkezinde silahlı saldırı: Ömür hemşire hayatını kaybetti! Katil zanlısı yakalandı

Kartal’da bir aile sağlığı merkezine silahla gelen bir şahıs, merkezde görevli bir kadın sağlık çalışanını silahla başından vurdu. Yaralı şekilde hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bağcılar'da yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 16:37 GÜNCELLEME 20.01.2022 17:40 GÜNCEL
Sağlık merkezinde silahlı saldırı: Ömür hemşire hayatını kaybetti! Katil zanlısı yakalandı

Olay, Kartal’da Topselvi Mahallesinde bulunan bir aile sağlığı merkezinde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Aile sağlık merkezine elinde silahla gelen bir şahıs iddiaya göre burada çalışan Ömür E. isimli sağlık çalışanını silahla başından vurdu.

Başından vurulan kadın yaralanırken saldırgan şahıs olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömür E.’nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Ömür hemşirenin katil zanlısı, Bağcılar'da yakalandı.

BAKAN KOCA: KATİL CEZASINI ÇEKECEK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırıyla ilgili açıklama yaparak, "Kartal’da, Aile Sağlığı Merkezimizde görevli hemşire silahlı bir saldırgan tarafından hunharca katledildi. Hemşire arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz. Katil zanlısı yakalanmıştır. İnsan hayatına, genç bir kadına kıymanın cezasını çekecek." dedi. 

KATİL ZANLISININ SUÇ KAYDI KABARIK

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca şüpheliye ait, "Kastan yaralama, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve evrakta sahtecilik" suç kayıtları olduğu ifade edildi. 

KAYNAK : DHA, Haber7