Ömür hemşirenin katil zanlısı tutuklandı

Son dakika haberi: İstanbul'da aile sağlığı merkezinde hemşire olan Ömür Erez'i öldüren Rahmi Uygun tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2022 18:58 GÜNCELLEME 21.01.2022 19:45 GÜNCEL
Ömür hemşirenin katil zanlısı tutuklandı
Ömür hemşirenin katil zanlısı tutuklandı

SON DAKİKA HABERİ: Kartal'da Aile Sağlığı Merkezinde görevli hemşire Ömür Erez'i(34) silahla vurarak öldüren Rahmi Uygun (39) ve birlikte olay yerine gittikleri tespit edilen Musa T. (38) gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı sevk edilen şüpheliler, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklama talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.

Şüpheli Rahmi Uygun ifadesinde, Ömür Erez ile 2 yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştıklarını söyleyerek, “2021 yılı Şubat ayında cezaevine girmeden önce biriktirmiş olduğum 187 bin lirayı Ömür'e verdim. Kendisiyle evleneceğimizi düşündüğümden ev alması için bu parayı kendisine verdim. Daha sonra cezaevinden tahliye oldum. Ben tahliye olduktan sonra Ömür bana soğuk davranmaya başladı. Zamanla aramız bozuldu” dedi.

"ÖLDÜRME NİYETİM YOKTU!"

Olay günü Ömür Erez'den verdiği parayı geri istediğini anlatan şüpheli, “Veremeyeceğini daha sonra ödeyeceğini söyledi. Kendisiyle aile sağlığı merkezinde konuşurken arka tarafımda bulunan şahıs elini beline götürünce bir anda panikledim. Ömür'ün yanına gittim, yere düşünce silahla kafasına 2-3 el ateş ettim. Buraya gittiğimde kendisini öldürme niyetim yoktu. Olaylar bir anda gelişti. Panikleyerek kendisine ateşe ettim” diye konuştu.

BİR KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Olay yerine beraber gittiği Musa T. ile önceki gün tanıştığını ve olaydan haberdar olmadığını öne sürdü. İfade işlemleri tamamlanan Şüpheli Rahmi Uygun, Anadolu 1. Sulh ceza hakimliğince, “tasarlayarak öldürme” suçundan tutuklandı. Uygun'u olay yerine götüren şüpheli Musa T. ise “tasarlayarak öldürmeye yardım etme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖMÜR HEMŞİREYİ BAŞINDAN VURMUŞTU

İstanbul Kartal’da Yunus Mahallesi Topselvi 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde dün saat 13.45 sıralarında yaşanan olayda, aile sağlık merkezine elinde silahla gelen Rahmi Uygun, burada çalışan Ömür Erez isimli hemşireyi silahla başından vurdu.

Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ömür Erez hastanede hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Rahmi Uygun.

Katil zanlısı Rahmi Uygun ve kiralık otomobille olay yerine beraber geldiği Musa T. polisin çalışması ile yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, Kartal’da bulunan Anadolu Adalet Sarayına getirildi.

10 YAŞINDAKİ KIZININ YÜREK YAKAN BAKIŞI

Kartal’da kılınan cenaze namazında hemşirenin cenazesine annesi Gülsüm Erez, 10 yaşındaki kızı Buğlem Erez ve kardeşi Menderes Erez ve Kartal Kaymakamı Abdullah Demir başta olmak üzere çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar katıldı. Gözyaşları içerisinde kılınan cenaze namazının ardından Erez’in tabutu defnedilmek üzere Kocaeli’ye götürüldü.

Ömür Erez son yolculuğuna uğurlandı.

Kartal'da Ömür hemşirenin katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktıKartal'da Ömür hemşirenin katil zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Koca'dan katledilen hemşire Ömür'le ilgili paylaşımBakan Koca'dan katledilen hemşire Ömür'le ilgili paylaşım

Kartal'da hemşireye silahlı saldırı kamerada! Dehşet anlarıKartal'da hemşireye silahlı saldırı kamerada! Dehşet anları

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Fth 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. ayetinde diyor ki " Ey akıl sahipleri KISAS ta sizin için HAYAT vardır. Umulurki (bu hükme uyarak) korunursunuz" (Bakara Suresi 179) Ayet bu kadar açıkken bu yönde kanunların çıkarılmaması adaletin tecilli etmediğini gösteriyor.
    Cevapla
  • Gurbetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare İDAM İDAM İDAM
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    idam bu ülkede asla getirilmez NOKTA.
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelecekse zinayada gelmeli öyle olsa zaten ikiside daha önce idam edilir
    Cevapla
  • Antakyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısas uygulanmadıkça benzeri olayları çok yaşarız. On yaşındaki kim annelik yapabilir kim annenin yerini doldurabilir.
    Cevapla
  • Oruç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret tutuklanmış savcı serbest bırakmamış gerçekten hayret.
    Cevapla
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var idi evine git tv bak denebilir idi yada hapis yerine bin lira para cezası verilir idi hayret nasıl hapise koymuşlar bu sefer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR