Ekrem İmamoğlu'ndan şaşkına çeviren yeni açıklama! Bakın ne konuşmuşlar

Geçtiğimiz günlerde karla mücadelede sınıfta kalan İBB yönetimi yüzünden İstanbullu kar esareti yaşarken İmamoğlu balıkçıda İngiliz büyükelçi ile buluşmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu konuyla ilgili yeni bir skandal açıklamaya daha imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2022 16:03 GÜNCELLEME 01.02.2022 12:26 GÜNCEL
Ekrem İmamoğlu'ndan şaşkına çeviren yeni açıklama! Bakın ne konuşmuşlar

İstanbul'u günlerce kara esir eden başarısız afet yönetimi ve üzerine o sırada İngiliz büyükelçi ile lüks bir balıkçı restoranında yemekte buluşmasıyla gündemde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Tepkiler umrumda değil" sözlerinin ardından bir skandal ifade daha kullandı.

İmamoğlu, kar esaretinin tavan yaptığı dakikalarda İngiliz büyükelçi ile ne "lezzet" konuştuğunu açıkladı. 

İMAMOĞLU'NUN YENİ AÇIKLAMASI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

CHP'lilerin bile haberinin olmadığı bu sır "rakı-balık" görüşmesinde İmamoğlu'ndan İngiltere Büyükelçisi ile ne konuştuğuna yönelik dalga geçer gibi bir açıklama daha geldi. 

"BALIĞIN LEZZETİ, MUTFAK KADINLAR..."

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e konuşan İBB Başkanı İmamoğlu "Tatbikî sohbetin içine balığın lezzetli olup olmadığı girer, mutfak konuşulur, kadınların olduğu yerde elbette ki kadınlar konuşulur; bunlar konuşulur başka ne olacak? Yani öyle bir yerde diplomasi yemeği yiyorsunuz ki yan masanızda bir aile, arka masanızda bir aile oturuyor. Biz gizli kapılar ardında bir şey yapmadık ki çok özel manalar yüklenilsin bu işe" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEPKİ: KAFA BULMAYA GİTMEDİK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki Çotanak Spor Kompleksi, Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğalgaz Dağıtım Hattı Altyapı Projesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında Ekrem İmamoğlu'na da tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: 

Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ben hep beraber Doğankent'te Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik, vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Onların dertleriyle dertlendik. Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor.