Başkan Erdoğan açıkladı! Yeni harekat sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Suriye'nin kuzeyinde yeni bir harekat sinyali veren Erdoğan, "Hazırlıklar bitince operasyon başlayacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2022 21:00 GÜNCELLEME 23.05.2022 21:09 GÜNCEL
Başkan Erdoğan açıkladı! Yeni harekat sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Suriye'nin kuzeyinde yeni bir harekat sinyali veren Erdoğan, "Güney sınırlarımız boyunca 30 KM derinlikte güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kısmıyla ilgili adımları atmaya başlıyoruz" dedi.

'MGK'DA KARARLARIMIZI ALACAĞIZ'

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Ülkemize ve güvenli bölgelerimize yapılan saldırıların, tacizlerin, tuzakların merkezi konumundaki alanlar harekat önceliğimizin başında yer almaktadır. TSK, istihbarat, emniyet hazırlıklarını tamamlar tamamlamaz bu operasyonlar başlayacaktır. Perşembe yapılacak MGK'da bu hususta kararlarımızı alacağız." ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR