MEB'den o okul müdürüne soruşturma!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Kamuoyunda infiale neden olan bir kız çocuğunun evlendirilerek cinsel istismara maruz bırakıldığı haberleri üzerine İstanbul'da bir okul müdürünün sosyal medyadaki paylaşımları hakkında Bakanlığımızca inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2022 10:49 GÜNCELLEME 11.12.2022 12:26 GÜNCEL
MEB'den o okul müdürüne soruşturma!

Milli Eğitim Bakanlığı, “Kamuoyunda infiale neden olan bir kız çocuğunun evlendirilerek cinsel istismara maruz bırakıldığı haberleri üzerine İstanbul’da bir okul müdürünün sosyal medyadaki paylaşımları hakkında Bakanlığımızca inceleme ve soruşturma başlatılmıştır." açıklamasını yaptı. 

NE OLMUŞTU?

Cağaloğlu Anadolu Lisesi müdürü Cafer Koçyiğit istismar haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Koçyiğit, “Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberi doğruluğunu araştırın. (Hucurat:6) Bu ayet İman edenlere hitap ediyor. İmansızlar siz iftira atmaya karalama yapmaya devam edebilirsiniz!!” ifadelerini paylaşmıştı.

Gelen tepkiler üzerine Koçyiğit, paylaşımlarını silmişti.

KAYNAK : DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR