Selçuk Bayraktar, İsrail ve ABD'yi bombardımana tuttu! Tüm insanlığa çağrı yaptı

Selçuk Bayraktar, Refah'taki çadır kente düzenlenen katliam saldırısına sert tepki gösterdi. Bayraktar, "İsrail yönetimi ve O'na koşulsuz soykırım desteği veren ABD, dünyayı korkunç bir karanlığa doğru sürüklüyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 01:45 GÜNCELLEME 27.05.2024 18:03 GÜNCEL
Selçuk Bayraktar, İsrail ve ABD'yi bombardımana tuttu! Tüm insanlığa çağrı yaptı

İsrail, Refah'ta yerinden edilmiş binlerce Filistinlinin sığındığı çadır kente katliam saldırısı düzenledi. En az 40 Filistinlinin şehit olduğu saldırı sonrası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ABD ve İsrail'i hedef alarak çok sert bir açıklama yaptı.

'İSRAİL VE ONA DESTEK VEREN ABD DÜNYAYI KORKUNÇ BİR KARANLIĞA SÜRÜKLÜYOR'

İsrail yönetimini terörist ve faşist olarak nitelendiren Bayraktar, "İsrail yönetimi ve O'na koşulsuz soykırım desteği veren ABD, dünyayı korkunç bir karanlığa doğru sürüklüyor. " dedi.

Bayraktar resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

İsrail yönetimi ve O'na koşulsuz soykırım desteği veren ABD, dünyayı korkunç bir karanlığa doğru sürüklüyor.

Terörist ve faşist İsrail yönetimi, bebekleri, çoluk çocuk demeden masum sivilleri canavarca katlediyor. 

'TÜM MEDENİYETE VE İNSANLIĞA GÖZDAĞI VERİYOR'

Açıkça soykırımın tüm eylemlerini sergilerken, tarihte pek eşi benzeri görülmemiş bir şekilde bu niyetini gizleme ihtiyacı dahi duymadan tüm medeniyete ve insanlığa gözdağı veriyor.

Tüm dünyaya, inşa ettiği bu faşist canavarca düzen için “boyun eğeceksiniz yoksa sizlerin de sonu benzer olacak” mesajı veriyor.

İnsanlık ve biriktirdiği tüm medeniyet değerleri, varoluşsal bir tehditle karşı karşıya.

En temel insani haklar; yaşam hakkı, hürriyet ve fikir özgürlüğü gibi değerler, bu canavar teröristler ile koşulsuz destekçileri tarafından hiçe sayılıyor. 

Dünyada barışı, huzuru, özgürlüğü, adaleti ve düzeni tesis eden tüm müktesebat ve müesseslerin hepsi iflas etmiş durumda. 

'DÜNYA VE TÜM İNSANLIK KORKUNÇ BİR KAOSA DOĞRU SÜRÜKLENİYOR'

Dünya ve tüm insanlık, freni boşalmış bir ölüm treni gibi hızla korkunç bir kaosa doğru sürükleniyor.

BAYRAKTAR'DAN TÜM İNSANLIĞA ÇAĞRI

Tüm insanlık olarak;

Ya uyanıp kendimize geleceğiz ve bu insanlık düşmanı kötücül akılla topyekün mücadele edeceğiz;

Ya da en kıymetli varlıklarımıza, nesillerimize kalan dünya, kalabilirse korkunç bir cehennem olacak!

 

HALUK BAYRAKTAR: BATI'NIN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ ARŞI GEÇTİ

Yaşanan katliam için "Timsah göz yaşları insanlığın vicdanını kanatıyor" diyen Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar Batı'nın ikiyüzlülüğünü şu sözlerle eleştirdi;

İsrail, güvenli bölge olarak belirlenen Refah'ta masum Filistinlileri katlederek bir kez daha soykırım suçu işledi.

Bebekleri, çocukları ve aileleri hayattan kopardıkları bu katliamla insanlık tarihindeki kara lekelerini daha da büyüttüler. İnançlarını dahi bu soykırıma alet ettiler.

Kendini medeniyetin ve demokrasinin beşiği gören Batı'nın iki yüzlülüğü arşı geçti. Yetmedi, bir de katliamcı İsrail'e silah vererek soykırımın hamisi oldular.

Timsah göz yaşları insanlığın vicdanını kanatıyor. Elbette ne yaptıklarının farkındalar ve sonsuza dek bu utançla yaşayacaklar.

El birliği ile insanlığı, adaleti ve umudu ayaklar altına aldılar.

Rüzgar ektiler, fırtına biçiyorlar...

NE OLMUŞTU?

İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıda en az 40 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişide yaralandı. Saldırı sonucu çadırlarda yangın çıktı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR