Ünlü fenomen Candice King'den Refah'taki katliama tepki: Siz delirmişsiniz

Güney Afrikalı sosyal medya ünlüsü Candice King İsrail’i durdurmayanlara ve destekleyenlere bağırarak “Siz delirmişsiniz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 17:48 GÜNCELLEME 27.05.2024 17:48 DÜNYA
Ünlü fenomen Candice King'den Refah'taki katliama tepki: Siz delirmişsiniz
Ünlü fenomen Candice King'den Refah'taki katliama tepki: Siz delirmişsiniz

 İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti.

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail savaş uçakları, Refah'ın kuzeybatısında Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) depolarının bulunduğu bölgenin yakınında yaşayan yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombaladı.

"SİZ DELİRMİŞSİNİZ"

Güney Afrikalı sosyal medya ünlüsü Candice King, bu katliam karşısında çılgına döndü. Bir video yayınlayarak "Hepimiz için çizgiyi kafaları kesilen bebekler çizmeli" diyen King, İsrail’i durdurmayanlara ve destekleyenlere bağırarak “Siz delirmişsiniz” dedi.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • Bayındır 4 hafta önce Şikayet Et
    Herkes uyansa araplar uyanmaz.Vehn hastalığına tutulmuş tüm Müslüman lar itrailin egemenliğine abd nin ingilterenin boyunduruğuna girerek iktidar olanlar tabikide karşı çıkamaz onların derdi Müslüman lar ve halkı değil kotukları olduğu için sonuç bu
    Cevapla
  • Avşaroğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Tüm dünya da delirmeli ve bu katilleri temizlemelidir, başka yolu yok, hem de derhal.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    helal olsun sana biz bu erkek halimizle senin kadar kadın olsaydık kafiydi Yüce Allahım bizi affet ve bize gayret ver.
    Cevapla
  • Berk 4 hafta önce Şikayet Et
    Siyonist yahudilerin dünyanın bir çok noktasını kontrol ettiğini söyleyenlere ,başta Rahmetli Erbakan’a,tebessüm ederlerdi..Aylardır süren alçak katliamlar uyuyanları ve körleri İnşaallah uyandırmıştır!
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR