'Narin'in babası serbest' iddiasına yalanlama geldi

8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan babası Arif Güran, serbest bırakıldığı iddiası yalanlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2024 00:05 GÜNCELLEME 10.09.2024 09:44 GÜNCEL
'Narin'in babası serbest' iddiasına yalanlama geldi

Türkiye'yi derinden sarsan olayda 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin'in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, üç amcası ve iki kardeşi de bulunuyordu.

Baba Arif Güran'ın cenazesini katılamadığı kızının kabrini ziyaret edebilmesi için bir süre serbest bırakıldığı iddia edilmişti.

Narin cinayetinde yeni görüntü! Narin'in cansız bedeninin taşındığı otomobil kamerada

"BİZE SERBEST OLMADIĞINI SÖYLEDİLER"

Narin'in babası Arif Güran'ın serbest bırakıldığına dair iddialar üzerine Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren bilgilerin doğru olmadığına ilişkin bir açıklama yaparak Eren, "Babanın serbest bırakıldığı bilgisi doğru değil. Biz de savcılık ile görüştük. Bize serbest olmadığını söylediler. Bu bilgi şu an için doğru değil" açıklamasında bulundu.

"SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ TEKRAR JANDARMAYA GÖTÜRÜLECEK"

Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ekip arkadaşlarıma ilettiğim bilgi yanlış anlaşılmış. Şu an için serbest kalma söz konusu değil. Sağlık kontrolünden geçirildi tekrar jandarmaya götürülecek." dedi.

GÖZALTINA ALINANLARIN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Narin’in cansız bedenine ulaşılmasının ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 25 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanların arasında Narin'in annesi, babası, 2 ağabeyi, 3 amcası ve 2 Eylül’de tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşin de bulunuyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin cinayeti hakkında açıklama

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme: Jandarma itirafçıyla köyü geziyor

Narin'in otopsisi tamamlandı! Cenaze öncesinde ilk itiraf geldi...

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR