Salim Güran'ın eşi: Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi

Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Tutuklu amca Salim Güran'ın eşi Melek Güran, "Eşimden şüpheleniyorum. Cezaevine gidip konuşması için ikna etmeye çalıştım" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2024 11:55 GÜNCELLEME 14.09.2024 11:55 GÜNCEL
Salim Güran'ın eşi: Her şeyi anlat dedim beni dinlemedi

Dün tekrar gözaltına alınan Melek Güran ifadesinde eşini suçladı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Güran, "Kızım ve kayınbiraderimle beraber eşimi cezaevinde ziyarete gittim. Bildiklerini anlatmasını istedim. Salim ile Nevzat hep birlikte gezerdi. Narin'in DNA'sının bulunduğu araç gün boyunca Salim'deydi. Bu nedenle eşimden şüpheleniyorum" dedi. 

DEVLET MUTLAKA ORTAYA ÇIKARACAK 

Narin'in babası Arif Güran ise serbest bırakıldıktan sonra açıklama yaptı. Güran, "Kızımın bir mezarı varsa devletin çabasıyladır. Allah'ın izniyle kim yaptıysa devlet bulacak. Kanını yerde bırakmayacak. Kızımın acısını yaşayamıyorum. Çekirdek bir aileydik. Nevzat Bahtiyar'ın çirkin yüzünü göremedim" ifadelerini kullandı. 

BAZ İSTASYONU KAYITLARI AMCAYI YALANLADI 

HTS kayıtları, tutuklu amca Salim Güran ile "Narin'i öldürüp, cesedini bana verdi" diyen itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın olay günü 15.21 ile 15.46 arasında birlikte olduğunu ortaya koydu. Ancak dün adliyeye getirilerek yeniden sorguya alınan amca, Bahtiyar ile saat 20.00'ye kadar görüşmediğini savundu. 

 

KAYNAK : SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR